Начало > Основни ястия > Свински стек със сос "Табаско"

Свински стек със сос "Табаско"

Свински стек със сос
70
x3
1
70
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. На всеки стек се капват по 1-2 капки "Табаско" и малко черен пипер. 

  2. Оставят се за 30 минути месото да попие.

  3. В дълбок съд се запържва нарязания чесън, докато не потъмнее.

  4. Всеки стек се запържва от двете страни, като ако е нужно, се добавя още малко мазнина.

  5. Месото се залива с 50 мл бульон и се оставя да се готви под капак за 10-12 минути.

  6. Добавят се сол и черен пипер, и се оставя за още десет минути.

  7. Добавя се нарязания лук.

  8. Месото е готово, когато бульонът се изпари напълно.

  9. Сервира се с гарнитура по избор. 

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?