Начало > Основни ястия > Свински шишчета с червени чушки, лук и ракия

Свински шишчета с червени чушки, лук и ракия

Свински шишчета с червени чушки, лук и ракия|escape
85
x4
1
85
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Свинското месо се почиства от мазнината и се нарязва на хапки. 

  2. Продуктите за маринатата се смесват и в тях се овалва нарязаното свинско месо. Слагат се в кутия с капак поне за 1 час в хладилника. 

  3. Червените чушки и лука се нарязват на парчета. 

  4. На дървени шишчета се редят парче месо, червена чушка, лук, докато се нареди шишчето. 

  5. Пекат се на барбекю или грил тиган, като се обръщат за да се запекат от всички страни. 

  6. Сервират се с гарнитура от свежа салата.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?