Начало > Основни ястия > Свински шишчета с бяло вино, чушки и моркови

Свински шишчета с бяло вино, чушки и моркови

Свински шишчета с бяло вино, чушки и моркови|escape
750
x6
1
750
минути
x6
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва на кубчета, поръсва се с подправките и виното, и се оставя да престои една нощ.

  2. На другия ден се нанизва на шишове, като се редуват месо, чушка, морков. 

  3. Поръсват се с маслото и се пекат на фурна или на скара, като се обръщат. 

  4. Сервират се с гарнитура по желание.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?