Начало > Основни ястия > Свински роладини с кашкавал

Свински роладини с кашкавал

Свински роладини с кашкавал
60
x5
1
60
минути
x5
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Филето се нарязва на шницели, които се начукват с чукче, за да изтънеят.

  2. Поръсват се с брашно и сол, и се запържват от двете страни.

  3. Настъргания кашкавал, нарязаната шунка, майонезата и магданоза се смесват. Разбъркват се добре и сместа се разпределя върху шницелите.

  4. Шницелите се завиват на рулца и се забождат с клечки за зъби. Отстрани се запушват с малки парчета шунка.

  5. По желание се нареждат в тавичка и се запичат за кратко.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?