Свински ребърца със сос "Табаско" и горчица
минути
порции
сложност
Съставки
- 2 с.л. сос "табаско"
- 2 с.л. балсамов оцет
- 4 с.л. горчица
- 2 кг свински ребра
- 1,5 ч.л. черен пипер
- 1 ч.л. къри
Начин на приготвяне
-
В голяма купа се разбъркват добре балсамовия оцет, соса "Табаско", черния пипер, горчицата и кърито.
-
Слагат се нарязаните ребра и се разбъркват много добре.
-
Оставят се на хладно за около 6-8 часа.
-
Поставят се в тавичка, сипва се малко вода (150-200 мл) и се пекат в предварително загрята на 200-220 градуса фурна, за около 60 минути.
-
Сервират се с гарнитура по избор.