Начало > Основни ястия > Свински котлети със зелен фасул

Свински котлети със зелен фасул

Свински котлети със зелен фасул|escape
80
x4
1
80
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 250 г фасул зелен
  • 600 г свински котлети
  • 300 г картофи
  • 150 мл вода
  • 1 ч.л. черен пипер млян
  • 2 ч.л. сол

Начин на приготвяне

  1. Зеления фасул се измива и почиства. Посолява се и се слага в голям лист фолио, който е постлан в голяма тава.

  2. Месото се подправя със солта и черния пипер, и се слага върху фасула.

  3. Картофите се обелват и нарязват на кубчета. Посоляват се и се прибавят към месото и фасула.

  4. Водата се сипва върху месото и зеленчуците, фолиото се завива, така че да се образува пакет, надупчва се на няколко места и се слага във фурната.

  5. Пече се 1 час и 10 минути при температура 200 градуса.

  6. Котлетите, зеления фасул и картофите се аранжират в плато и ястието се сервира топло.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?