Начало > Основни ястия > Свински котлет с гъбен сос

Свински котлет с гъбен сос

Свински котлет с гъбен сос|escape
55
x4
2
55
минути
x4
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Котлетите се начукват от двете страни. Поръсват се със сол и черен пипер. Овалват се в брашно и се изпържват от двете страни в много добре сгорещено олио.

  2. Сосът се приготвя, като маслото се разтопява в тиган, прибавят се нарязаните гъби, след тях и брашното. Добавя се виното и пилешкия бульон. 

  3. Сосът ври до получаване на желаната гъстота. 

  4. При сервиране котлетът се залива с още топлия сос и се гарнира със свежа салата.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?