Начало > Супи > Супа с праз и сирене

Супа с праз и сирене

Супа с праз и сирене|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 1 ч.л. сол
  • 4 с.л. олио
  • 1 кг праз лук
  • 60 г сирене краве
  • 50 мл оцет ябълков
  • 1 с.л. брашно тип 500

Начин на приготвяне

  1. Праза се нарязва на ситно и се задушава в олио и малко вода на слаб огън за 20 мин.

  2. Когато празът омекне се добавя брашното и се запържва. Посолява се на вкус. Наливат се 1.5 литър вода и оцета и супата се оставя да поври още 10 минути.

  3. Сервира се поръсена с твърдо сирене и черен хляб.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?