Начало > Супи > Супа с черен фасул и салца

Супа с черен фасул и салца

Супа с черен фасул и салца|escape
20
x4
1
20
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 420 г фасул черен
  • 1.50 ч.ч. бульон зеленчуков
  • 1 ч.ч. доматена паста
  • 1 ч.л. кимион
  • 4 ч.л. сметана квасена
  • 1 вр. лук кромид пресен

Начин на приготвяне

  1. В кухненски робот или блендер се слагат боба от консерва, бульона, доматената салца и кимиона. Разбиват се до хомогенност.

  2. Сместа се загрява на котлона в тиган, на средна степен.

  3. Супата се разпределя на 4 порции и се слага по една лъжица сметана във всяка. Поръсва се с пресен лук.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?