Начало > Основни ястия > Стек с малинов сироп и лайм

Стек с малинов сироп и лайм

Стек с малинов сироп и лайм|escape
1470
x2
2
1470
минути
x2
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се измива и подсушава.

  2. В купа се смесват всички подправки за марината и се разбъркват.

  3. Месото се слага в марината и се завива с фолио.

  4. Маринова се колкото се може по-дълго, най-добре 24 часа. Добре е да се обръща често, за да се маринова еднакво от двете страни.

  5. Изважда се и се изпича във фурна (докато месото омекне хубаво).

  6. Лайма се измива и се изцежда на сок. 

  7. След като се извади месото от фурната, се реже на филийки и се полива с лайма.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?