Начало > Основни ястия > Стек по швейцарски в тенджера за бавно готвене

Стек по швейцарски в тенджера за бавно готвене

Стек по швейцарски в тенджера за бавно готвене|escape
90
x6
1
90
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

  • 800 г телешки пържоли
  • 1 бр. червени чушки
  • 1 бр. зелени чушки
  • 1 гл. лук кромид стар
  • 300 мл готова гъбена супа
  • 1 ч.ч. доматена салца
  • 2 с.л. брашно тип 500
  • 1 ч.л. горчица на прах

Начин на приготвяне

  1. Стековете се нарязват на парчета. Месото се слага в тенджера за бавно готвене, добавят се нарязаните чушки и лука.

  2. В малка купа се смесват супата, салцата, брашното и горчицата. Разбъркват се и се изливат върху месото и зеленчуците.

  3. Покрива се и се готви на бавен огън за 9-10 часа или на силен огън за 4-5 часа.

  4. По желание се сервира в картофено пюре.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?