Начало > Сосове > Спаначено песто

Спаначено песто

Спаначено песто
20
x12
1
20
минути
x12
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Свежите листа спанак се измиват и почистват от дръжките. Сирената се настъргват.

  2. Всичко се прибавя в голяма купа и се пасира за 3-4 минути.

  3. Спаначеното песто може да се използва като сос към паста, макарони, пица или към тестени изделия.

Още Сосове

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?