Начало > Сосове > Сос за колбаси

Сос за колбаси

Сос за колбаси|escape
120
x1
1
120
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пюрето се разбива с виното, олиото, сметаната и захарта.

  2. Прибавят се ситно нарязаните маслини и краставички. 

  3. Със соса може да се залеят топли кренвирши или да се поднесе отделно със студени колбаси или пушено месо.

Още Сосове

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?