Начало > Предястия > Солени мъфини с риган и сирене

Солени мъфини с риган и сирене

Солени мъфини с риган и сирене|escape
60
x12
1
60
минути
x12
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Сиренето и кашкавала се настъргват. Ригана се нарязва на ситно. 

  2. В купа се разбиват яйцата, добавят се олиото и киселото мляко, с предварително прибавената сода, за да шупне. Прибавят се ригана, сиренето и кашкавала. Последно се слага брашното. Разбърква се на ръка и се сиипва във формички за мъфини. 

  3. Пекат се в предварително загрята фурна на 180 градуса, около 20 минути.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?