Начало > Предястия > Солени мъфини с пресен лук

Солени мъфини с пресен лук

Солени мъфини с пресен лук|escape
40
x18
1
40
минути
x18
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Брашната, бакпулвера и солта се смесват.

  2. В купа се смесват олиото, млеката и яйцата. Добавя се и брашнената смес. Забърква се тесто.

  3. Добавят се ситно нарязаните лук и мащерка, и настъргания кашкавал. От кашкавал се оставя малко за поръсване отгоре.

  4. Сместа се слага в хартиени формички и отгоре се украсява с щипка кашкавал.

  5. Пекат се 20 мин на 180 С.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?