Начало > Тестени > Солен щрудел с гъби и тиквички

Солен щрудел с гъби и тиквички

Солен щрудел с гъби и тиквички|escape
50
x6
1
50
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Загряват се 2 с.л. олио и се задушават едро нарязан лук, тиквички и гъби. Подправят се със сол и черен пипер.

  2. Котлона се изключва и се добавят нарязаните чушки. Пълнежа се оставя леко да се охлади и се добавят яйцата. Разбърква се.

  3. Добре е да се използват от ръчно точените кори. Те са три броя и могат да се навиват на руло.

  4. Корите се поръсват с олио, пълнежа се разпределя върху всяка кора. Завиват се на руло.

  5. Леко се поръсва с олио отгоре и се пече 35 минути на 180 С.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?