Начало > Тестени > Солен кейк

Солен кейк

Солен кейк|escape
40
x8
1
40
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Яйцата се разбиват, прибавят се маслото, киселото мляко, в което е разтворена содата, половината от настърганото сирене и накрая брашното.

  2. Сместа се изсипва в намазнена с масло тавичка. Поръсва се с останалото сирене.

  3. Изпича се до готовност.

  4. Кейка се поднася топъл с айран или кисело мляко.

  5. Преди да се изпече кейка, може да се наръси с ким или сусам по желание.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?