Начало > Десерти > Сладък пай с червено цвекло

Сладък пай с червено цвекло

Сладък пай с червено цвекло|escape
45
x6
1
45
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Бутер тестото се разделя на две части, които се разточват във формата и диаметъра на тавата в която ще се пече.

  2. За плънката цвеклото се задушава до омекване на котлона. Към него се добавят смесените предварително канела, сметана, захар. Всичко се разбърква добре.

  3. Едната кора бутер тесто се слага на дъното на намазнена тава. Отгоре се разпределя плънката и се захлупва с втората кора.

  4. Отгоре се намазва с разбит жълтък.

  5. Паят се пече за 25-30 минути на 180 С.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?