Начало > Предястия > Скариди с ананас и кашу

Скариди с ананас и кашу

Скариди с ананас и кашу|escape
40
x1
3
40
минути
x1
порции
3
сложност

Начин на приготвяне

  1. Ананаса се почиства от сърцевината и с малко ножче ядивата част се отделя от кората, запазва се за сервирането. 

  2. Скаридите се обелват.

  3. Маслото се загрява в тиган и едновременно се слагат обелените скариди, ананаса и кашуто. 

  4. Запържват се до златисто и се осоляват на вкус. 

  5. Сипва се рома и се запалва, за да се фламбира ястието. 

  6. Налива се кокосовото мляко и се задържа на котлона докато се сгъсти. 

  7. Поръсва се със ситно нарязан див лук и ястието се подрежда по атрактивен начин в останалата във формата на купичка кора от ананас.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?