Начало > Десерти > Сиропирано руло с шоколад

Сиропирано руло с шоколад

Сиропирано руло с шоколад|escape
90
x4
1
90
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Яйцата се разбиват със 100 г захар.

  2. Добавят се млякото и брашното с бакпулвера. Разбива се добре.

  3. Сместа се изсипва в намазнена и набрашнена тава.

  4. Пече се за 15 минути на 180 С.

  5. Водата, останалата захар и ванилията се слагат да заврат на котлона.

  6. Блата се слага на плота на масата върху хартия за печене и след като изстине се сиропира.

  7. Намазва се със стопения шоколад и се навива на руло.

  8. Поръсва се с шоколадови пръчици и се сервира.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?