Начало > Десерти > Шоколадови топки с бишкоти, орехи и ром

Шоколадови топки с бишкоти, орехи и ром

Шоколадови топки с бишкоти, орехи и ром|escape
50
x6
1
50
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Белтъците се разбиват с половината захар. Прибавят се орехите и всичко се разбърква добре, за да стане крем.

  2. Бишкотите се нарязват на парчета, а от останалата захар с водата се сварява сироп в който се слага и рома.

  3. Всяко парче бишкота се натопява в сиропа и се слепват две по две с крема, като се намазват и отгоре.

  4. Овалват се в смес от натрошени бадеми, какао и кокосови стърготини.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?