Начало > Десерти > Шоколадови подкови

Шоколадови подкови

Шоколадови подкови|escape
90
x6
1
90
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. От брашното, яйцата, маслото, олиото и захарта се омесва тесто. Оставя се за 2 часа.

  2. Разточва се на тънка кора, която се нарязва на ленти с ширина 1 см. От тях се оформят подкови. Могат да се използват и формички.

  3. Подреждат се в намаслена тава и се пекат в силна фурна, до зачервяване.

  4. Изваждат се и се оставят да се охладят.

  5. Краищата на подковките се потапят в стопения шоколад. По желание се поръсват с кокосово брашно или стърготини.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?