Начало > Десерти > Шоколадови мъфини с белтъчен крем

Шоколадови мъфини с белтъчен крем

Шоколадови мъфини с белтъчен крем|escape
50
x12
1
50
минути
x12
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В купа се смесват сухите продукти.

  2. Разбиват се яйцата, добавя се маслото и накрая млякото.

  3. Към сухите продукти се добавят течните и с дървена бъркалка се разбърква хубаво за да се смесят.

  4. Сместа се изсипва във формички за мъфини, и се пече в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 20-25 минути. 

  5. За крема в купа се разбиват на сняг яйцата заедно с лимоновия сок. Добавя се пурата захар и се разбива до хомогенна смес. 

  6. Готовия крем се пълни в пош и се шприцова върху мъфините, след като са поизстинали (около 10 минути).

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?