Начало > Десерти > Шоколадов пастет

Шоколадов пастет

Шоколадов пастет|escape
50
x4
1
50
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Млякото, захарта, какаото и маслото се сваряват.

  2. От тази смес се отделя малко, а към другата, след като изстине, се прибавят разбитите яйца, счуканите орехи, ванилията и брашното с бакпулвера.

  3. Всичко се разбърква и се изсипва в тава, намазана с масло и посипана с брашно.

  4. Пече се в умерена фурна.

  5. След като изстине, се залива с отделената смес.

  6. Отгоре се поръсва с настърган шоколад и се сервира.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?