Начало > Основни ястия > Шчи с телешко месо по белоруски

Шчи с телешко месо по белоруски

Шчи с телешко месо по белоруски|escape
70
x6
1
70
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва на порции и се вари в зеленчуковия бульон.

  2. Киселото зеле се нарязва на дребно и се задушава в половината мазнина, за да омекне.

  3. В останалата мазнина се задушава лукът. Смесва се със зелето и се добавя към месото.

  4. Ястието се подправя с дафиновия лист, черния пипер, солта, захарта и кима.

  5. Застройва се с размитото във вода брашно и се вари още десетина минути.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?