Начало > Основни ястия > Савойско къдраво зеле с наденица

Савойско къдраво зеле с наденица

Савойско къдраво зеле с наденица
40
x6
1
40
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Зелето се измива и се нарязва на ивици.

  2. Картофите и лука се обелват и се нарязват.

  3. Маста се стопява и в нея се запържва лука. Добавят се зелето и картофите, и се подправя със сол и пипер.

  4. Наденицата се слага сред зеленчуците, сипват се 250 мл вода и се вари за 20-25 минути на тих огън. 

  5. Наденицата се нарязва и се сервира със зелето.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?