Начало > Салати > Салата с телешко месо и бекон

Салата с телешко месо и бекон

Салата с телешко месо и бекон|escape
15
x4
1
15
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. За тази салата може да се използва и останало печено месо от вечерята.

  2. За приготвянето на дресинга се разбъркват добре зехтин, сол, черен пипер, горчица, сок от лайм и пресован чесън.

  3. Салатата айсберг се накъсва и се залива с дресинга.

  4. Бекона се запича в тиган, докато се зачерви и се добавя върху салатата с нарязаното на парченца месо. Сервира се.

Още Салати

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?