Начало > Салати > Салата от рукола с прошуто и пъпеш

Салата от рукола с прошуто и пъпеш

Салата от рукола с прошуто и пъпеш|escape
15
x1
1
15
минути
x1
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. Пъпеша се измива и се почиства добре от семето. Поставя се в дълбока чиния.

  2. Руколата се измива и накъсва или се оставя цяла. Прибавя се към пъпеша.

  3. Добавят се зехтин и балсамов оцет на вкус.

  4. Поръсва се с прошутото и кедровите ядки и се сервира.

Още Салати

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?