Начало > Салати > Салата от пресен фасул

Салата от пресен фасул

Салата от пресен фасул|escape
15
x4
1
15
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 4 с.л. зехтин
  • 1 вр. копър пресен
  • 4 ск. чесън пресен
  • 1 ч.л. сол
  • 3 с.л. оцет ябълков
  • 600 г фасул жълт

Начин на приготвяне

  1. Боба се сварява за 10 минути в подсолена вода.

  2. За приготвянето на дресинга се смесват зехтин, оцет, сол, ситно нарязан копър и счукан чесън.

  3. Дресинга хубаво се разбърква и с него се залива сварения фасул.

  4. Оставя се да престои малко, за да се овкуси добре и се сервира.

Още Салати

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?