Начало > Салати > Салата от печени пресни картофи със зелен и червен лук

Салата от печени пресни картофи със зелен и червен лук

Салата от печени пресни картофи със зелен и червен лук|escape
55
x2
1
55
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Картофите се изпичат в тава заедно с малсото и малко вода. 

  2. Зеления, червения лук и зелената салата се почистват и нарязват.

  3. Вече изпечените картофи се нарязват и се поставят в купа.  

  4. Към тях се добавят нарязаните зелен, червен лук и зелената салата. 

  5. Добавят се зехтина, оцет и сол на вкус. 

  6. Разбърква се и се сервира.

Още Салати

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?