Начало > Салати > Салата от елда с риба тон

Салата от елда с риба тон

Салата от елда с риба тон|escape
20
x4
1
20
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Руколата и магданоза се измиват и се нарязват на ситно. Поставят се в купа.

  2. Лука и доматите се измиват, почистват и нарязват на кубчета, и се добавят е купата. Прибавя се сварената елда.

  3. Добавят се лимоновия сок, зехтин и сол на вкус. Разбърква се внимателно. 

  4. Поставя се в подходяща чиния и се добавя рибата. 

  5. По желание се гарнира с резен лимон и се сервира.

Още Салати

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?