Зелевите листа се сваряват за около 10 минути. Сваряват се моркова, граха и едното яйце.
През това време се подготвя каймата, която се омесва с едно яйце, лука, хляба накиснат в прясно мляко, подправките и магданоза. Омесва се хубаво и се слага в хладилник малко да се стегне.
Зелевите листа се подреждат внимателно едно до друго, за да може после да се навива хубаво.
Върху зелето се слагат малко галета и каймата. Отгоре се подрежда нарязания на кубчета морков, предварително сварените грах и яйце на колелца.
Поръсва се леко с олио и върху яйцето се слага малко червен пипер.
Завива се на руло и се поръсва отгоре с останалата галета.
Рулото се слага върху хартия за печене и се пече на умерена фурна до готовност.