Начало > Основни ястия > Руло Стефани в тесто

Руло Стефани в тесто

Руло Стефани в тесто|escape
60
x6
1
60
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Бутер тестото се размразява. Разгъва се и се разточва на набрашнена повърхност в желаната големина, която зависи от количеството кайма.

  2. Сваряват се две от яйцата и се оставят да се охладят.

  3. Праз лука се нарязва. Олиото се загрява и праза се задушава за 5 минути, докато омекне.

  4. Смесват се пипера, нарязания лук и 1 яйце, галетата, червения пипер, солта.

  5. Оформя се руло. Яйцата се обелват и се слагат в средата. Праз лука се поставя върху тестото. Кращата на рулото се намазват с белтък и тестото се загръща добре.

  6. Тава за печене се застила с хартия и рулото се слага в нея.

  7. Отгоре се намазва с жълтък и се пече до готовност на тестото.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?