Начало > Основни ястия > Руло Стефани с глазура

Руло Стефани с глазура

Руло Стефани с глазура|escape
90
x8
1
90
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. За глазурата се смесват кетчупа, кафявата захар и оцета в малка купа. Разбърква се добре и се оставя настрана.

  2. За рулото лука и чушката се нарязват на ситно и се задушават до омекване.

  3. В голяма купа се смесват пресования чесън, яйцата, мащерката, солта, черния пипер, горчицата, соса Уорчестър, чили соса и млякото. Всичко се разбърква много добре.

  4. Добавят се лука и чушката, както и телешката и свинската кайма. Омесва се добре с ръце.

  5. Сместа се оформя на две рула, които се слагат в намазнена тава.

  6. Рулата се намазват с половината от глазурата.

  7. Пекат се в предварително загрята фурна за около 50 минути.

  8. След това рулата се изваждат от фурната и се намазват с остатъка от глазурата.

  9. Пекат се за още 10 минути.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?