Начало > Основни ястия > Руло с прошуто и кашкавал

Руло с прошуто и кашкавал

Руло с прошуто и кашкавал
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Листа бутер тесто се разгръща и се поръсва леко със зехтин.

  2. Върху него се нарежда тънко нарязаното прошуто. След това се слага кашкавала, също нарязан на тънки ленти.

  3. Тиквичката се измива и се нарязва с помощта на белачка. Лентите трябва да са толкова тънки, че да прозират.

  4. Поръсва се с ригана и мащерката, и се завива на руло.

  5. Пече се в предварително загрята на 200 градуса фурна, докато тестото стане златисто.

  6. След като стане готово, се поръсва леко със зехтин, нарязва се на парчета и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?