Начало > Предястия > Пюре от сушен грах

Пюре от сушен грах

Пюре от сушен грах|escape
90
x2
1
90
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Граха се измива и се накисва във вода за 12 часа. Вари се 2 часа във водата, в която е киснал.

  2. Подправките се измиват добре и се добавят към средата на варенето, а накрая се изваждат.

  3. Граха се разбива на пюре, докато стане еднородна гладка смес. Подправя се със сол и пипер.

  4. Лука се обелва и нарязва. Изпържва се в маслото с нарязания бекон.

  5. Лука и бекона се добавят към граховото пюре преди сервиране.

  6. Сервира се с печено свинско или солено говеждо месо.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?