Начало > Основни ястия > Пъстърва с магданоз

Пъстърва с магданоз

Пъстърва с магданоз|escape
50
x4
1
50
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Изчистените пъстърви се слагат в тава.

  2. Маслото се разтопява и към него се добавя зехтина.

  3. Магданоза и чесъна се нарязват на ситно. Прибавят се към мазнината.

  4. Пъстървите се напълват със сместа. Ако остане, се намазват и отгоре.

  5. Поливат се с малко зехтин и се пекат до готовност.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?