Начало > Основни ястия > Пъстърва с бекон

Пъстърва с бекон

Пъстърва с бекон|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пъстървите се измиват, подсушават се и се поръсват отвън и отвътре със сол и черен пипер.

  2. Рибите се увиват в резените бекон и се слагат в намаслена тавичка.

  3. Пекат се 20 минути във фурна при температура 200-225 градуса.

  4. Сметаната се подправя със сол, червен и черен пипер, добавя се лют червен пипер на вкус

  5. Пъстървите се заливат със соса 5 минути преди края на печенето.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?