Начало > Основни ястия > Пъстърва с бадеми

Пъстърва с бадеми

Пъстърва с бадеми|escape
45
x4
1
45
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пъстървите се измиват, подсушават се, напръскват се с лимоновия сок и след 15 минути се поръсват отвътре и отвън с черния пипер и солта.

  2. Рибите се овалват в брашно, после в разбитото яйце и накрая в белените бадеми, като се натискат добре, за да се залепят добре съставките.

  3. Олиото се сгорещява и рибите се изпържват докато станат златистокафяви.

  4. Слагат се на кухненска хартия да се отцеди мазнината.

  5. Гарнират се с резенче лимон и стръкче копър и се сервират..

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?