Начало > Десерти > Пържени филийки с панетоне

Пържени филийки с панетоне

Пържени филийки с панетоне|escape
20
x8
1
20
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

  • 1 бр. панетоне
  • 2 ч.ч. краве прясно мляко
  • 3 с.л. захар
  • 2 с.л. десертно вино "Марсала"
  • 4 бр. яйца
  • 100 г масло

Начин на приготвяне

  1. Хлябът панетоне се нарязва на филии.

  2. Млякото се разбърква със захарта и виното "Марсала".

  3. Яйцата се разбиват отделно.

  4. Филиите хляб се топят първо в млечната смес, след което в яйцата и се пържат с маслото.

  5. Гарнират се по желание.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?