Начало > Тестени > Пържени филийки с кленов сироп

Пържени филийки с кленов сироп

Пържени филийки с кленов сироп|escape
25
x4
1
25
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Хляба се нарязва на филийки с дебелина около 1,5 см.

  2. В купа брашното се размива в 20 мл. от млякото.

  3. При непрекъснато бъркане се прибавят едно по едно яйцата, солта и захарта.

  4. В друга купа се слага останалото прясно мляко.

  5. Филийките се потапят за кратко в прясното мляко, след това в яйчната смес.

  6. Пържат се до златист цвят в сгорещеното олио.

  7. Филийките се сервират топли, поляти с кленов сироп.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?