Начало > Основни ястия > Пържена сьомга с каперси

Пържена сьомга с каперси

Пържена сьомга с каперси|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Рибата се нарязва на еднакви по големина парчета и се подправя със сол и черен пипер. 

  2. Пържи се в нагорещен зехтин, първо от страната където и била кожата и когато придобие златиста коричка, се обръща.

  3. Към рибата се добавят нарязаният лук и каперсите, и се готви още 1–2 минути. Рибата трябва да остане розова в средата.

  4. Сьомгата се поднася полята с лимоновия сок и гарнирана със свежа салата.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?