Начало > Основни ястия > Пълнено пилешко със спанак

Пълнено пилешко със спанак

Пълнено пилешко със спанак|escape
45
x4
1
45
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява на 180 С. Пилето се подготвя и се срязва така, че след това да може да се напълни.

  2. Спанака и чесъна се сготвят, смесват се с фета сиренето и се разбъркват добре.

  3. Плънката се разпределя във всяко парче пиле. Завива се и се забожда с клечка, за да не се отвори.

  4. Филетата се овалват в галета. Слагат се в стъклена тава и се поръсват с масло.

  5. Готвят се за 30 минути и се сервират веднага. Ако остане плънка, може да се сервира като гарнитура.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?