Начало > Предястия > Пълнени яйца с шафран

Пълнени яйца с шафран

Пълнени яйца с шафран|escape
30
x8
1
30
минути
x8
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. Яйцата се сваряват твърдо. Обелват се и се разрязват на две половинки по ширина.

  2. Жълтъците се изваждат. От върховете на белтъците се изрязва малко, за да стоят яйчените половинки изправени.

  3. Жълтъците се намачкват с вилица, заедно със сиренето, маслото, шафрана, червения пипер, черния пипер и сол на вкус.

  4. От сместа се оформят 8 топчета, които се поставят в кошничките от белтъците.

  5. Преди сервиране, по желание се поръсват с малко червен пипер.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?