Начало > Предястия > Пълнени яйца с бекон и зелен лук

Пълнени яйца с бекон и зелен лук

Пълнени яйца с бекон и зелен лук|escape
15
x2
1
15
минути
x2
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. Яйцата се обелват и се разрязват на две половинки.

  2. Жълтъците се изваждат и се намачкват с вилица, заедно с крема сиренето, масло и горчицата. По желание, може да се добави и сол на вкус. 

  3. С така получената смес се напълват кошничките от белтъците.

  4. Преди сервиране се поръсват със ситно нарязаният зелен лук, бекона и червения пипер. 

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?