Начало > Предястия > Пълнени яйца с бекон и майонеза

Пълнени яйца с бекон и майонеза

Пълнени яйца с бекон и майонеза|escape
40
x12
1
40
минути
x12
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Яйцата се слагат в студена вода на котлона, изчаква се да заври и се махат. Съда се покрива и яйцата се оставят за 10-12 минути. Водата се изцежда и се слага студена, за да се охладят яйцата.

  2. Междувременно бекона, ситно нарязан, се слага в тиган на котлона. Готви се до покафеняване. Оставя се настрана за малко.

  3. Яйцата се обелват и се нарязват на половинки. Жълтъците се махат с малка купа. Смачкват се и се добавят майонезата, бекона и сиренето, ситно настъргано. Добавя се и горчицата. Разбърква се добре.

  4. Яйцата се пълнят с тази смес и се оставят в хладилника до сервирането.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?