Начало > Основни ястия > Пълнени пилешки шницели

Пълнени пилешки шницели

Пълнени пилешки шницели
45
x4
1
45
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В пилешките гърди се правят джобове. Посоляват се на вкус.

  2. В джобовете се пъха от тънко нарязания салам и кашкавал.

  3. Шницелите се потапят в разбито яйце, а след това обилно се овалват в галетата.

  4. Пържат се на умерен огън, като се обръщат често за да не загорят.

  5. Ястието се поднася докато е още топло.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?