Начало > Основни ястия > Пълнени чушки с кайма

Пълнени чушки с кайма

Пълнени чушки с кайма|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Каймата се запържва в малко зехтин. Към края се добавят наситнения пресен чесън и магданоз.

  2. Разбърква се и се овкусява със сухите подправки.

  3. Чушките се измиват и се нарязват на две части по дължина. Семките се премахват и чушките се напълват с каймата.

  4. Пекат се на 150 С около 30 минути.

  5. Чушките се сервират поръсени с наситнен магданоз и кисело мляко по желание.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?