Начало > Основни ястия > Пълнени чушки с кайма и зеленчуци

Пълнени чушки с кайма и зеленчуци

Пълнени чушки с кайма и зеленчуци|escape
50
x3
1
50
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

  • 3 бр. домати
  • 1 щипка риган
  • 1 щипка черен пипер млян
  • 1 к.л. сол хималайска
  • 1 шепа копър пресен
  • 100 г маслини зелени
  • 1 бр. лук кромид стар
  • 2 бр. моркови
  • 1 г тиквички
  • 250 г кайма
  • 6 бр. чушки за пълнене

Начин на приготвяне

  1. Чушките за пълнене се подготвят.

  2. В касерола се задушават каймата, наситнения лук, рендосаните моркови, тиквичка и домати. Към края се добавят наситнените маслини и копър.

  3. Овкусява се с подправки. Сваля се от котлона и се оставя настрана да изстине. 

  4. Чушките се напълват с плънката и се подреждат в гювеч. Поливат се с вода, смесена с рендосан домат.

  5. Пекат се за около 30 минути на 180 С.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?