Начало > Предястия > Пълнен артишок с мус от сирена

Пълнен артишок с мус от сирена

Пълнен артишок с мус от сирена|escape
55
x2
2
55
минути
x2
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Артишока се изчиства от грубите листа докато не се стигне до сърцевината, изрязва се върха и се издълбава мъхестата част.

  2. Слага се да се вари за 25-30 минути.

  3. Сметаната се загрява на котлон, към нея се прибавят синьото сирене, сиренето бри, бялото вино, карамфила, солта, пипера и се оставя да кипне. Снема се от котлона и се разбърква добре.

  4. Вече готовия мус от сирена се пълни в сварения артишок.

  5. Филетирания бадем се запича на тиган и след това с него се гарнира.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?